EUROBASKET

Με Μπεν Γκόρντον η προεπιλογή της Μεγάλης Βρετανίας

Golden State Warriors' Ben Gordon during  an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 13, 2015, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
(AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Ευρωμπάσκετ, με το όνομα του άλλοτε ΝΒΑερ Μπεν Γκόρντον να ξεχωρίζει. Εκτός οι Λουόλ Ντενγκ και Τζόελ Φρίλαντ.

Το όνομα του Μπεν Γκόρντον ξεχωρίζει στην προεπιλογή της Μεγάλης Βρετανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Μία προεπιλογή στην οποία υπάρχουν 24 ονόματα, αλλά σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά του ΝΒΑερ Λουόλ Ντενγκ και του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ, Τζόελ Φρίλαντ.

Ανάμεσα πάντως σε αυτά τα 24 ονόματα μπορεί κάποιος να βρει και δύο παίκτες που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στην χώρα μας. Ο λόγος για τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Α2 και τον Τζέσε Τσούκου, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Κολοσσό στην Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά η λίστα των Μεγάλων Βρετανών: Κιερόν Ατσάρα, Φάχρο Αλίζοντζιτς, Κάβελ Μπίγκμπι-Ούλιαμς, Έρικ Μπόατεγκ, Κρις Κερντ, Τσέσε Τσούκου, Νταν Κλαρκ, Τζουλς Ντανγκ Ακόντο, Μπεν Γκόρντον, Μάιλς Χένσον, Κάιλ Τζόνσον, Κόφι Τζόζεφς, Τζερμέλ Κένεντι, Σάτσα Κίλιαν-Τζόουνς, Άντριου Λόρενς, Μπεν Μόκφορντ, Γκάρεθ Μάρεϊ, Λιουκ Νέλσον, Τέντι Οκερεαφόρ, Γκέιμπ Ολασένι, Τζάστιν Ρόμπινσον, Όβι Σούκο, Κόνερ Ουάσινγκτον, Καρκλ Ουίθι.

Η Μεγάλη Βρετανία θα βρεθεί στον 4ο όμιλο στο Ευρωμπάσκετ, παρέα με την Τουρκία, την Ρωσία, την Σερβία, την Λετονία και το Βέλγιο.

(AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ