EUROBASKET

Με… άρωμα Ελλάδας πορεύεται η Ουκρανία

Με… άρωμα Ελλάδας πορεύεται η Ουκρανία

Κάτι το άγχος μας να δούμε την Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurobasket, κάτι τα λαμπερά ονόματα που κοσμούν τη διοργάνωση, φαίνεται πως πέρασαν στα… αθόρυβα την πρόκριση της Ουκρανίας στις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Ή καλύτερα της Ουκρανίας του Πέτρου Συρακόπουλου!

Πολλοί είναι εκείνοι που η μόνη τους… κάψα για το Eurobasket 2017 είναι η Εθνική ομάδα και πώς πηγαίνει σε κάθε της αγώνα. Απολύτως λογικό θα πει κάποιος. Ωστόσο στη διοργάνωση υπάρχουν και ομάδες «διαμαντάκια» που αξίζει να ρίξουμε το βλέμμα μας, όπως για παράδειγμα η Ουκρανία, η οποία στο επιτελείο έχει μάλιστα τον Έλληνα γυμναστή Πέτρο Συρακόπουλο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Μάλιστα. Πολύ καλά διαβάσατε. Στην ομάδα που πέρασε εντελώς αθόρυβα στους «16» του φετινού Eurobasket 2017 εργάζεται ο Έλληνας γυμναστής, Πέτρος Συρακόπουλος, ο οποίος όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα κάνει πολύ καλή δουλειά, βοηθώντας έτσι το έργο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιέβγκεν Μούρζιν.

Οι Ουκρανοί βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για τους νοκ άουτ αγώνες του Eurobasket 2017 και κόντρα στη Σλοβενία ευελπιστούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια την πολύτιμη βοήθεια του έδωσε ο 34χρονος Έλληνας γυμναστής, Πέτρος Συρακόπουλος, o οποίος σε προσωπικό επίπεδο έχει ήδη κάνει το δικό του… ρεκόρ. Και αυτό γιατί αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου στην ιστορία της σχολής!

Οπότε περιμένουμε κι εμείς να δούμε την επόμενη προσπάθεια της ομάδας της Ουκρανίας (09/09, 12:30), γνωρίζοντας πλέον πως στον πάγκο κάθεται ένας άνθρωπος της νέας εποχής του ελληνικού μπάσκετ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ