EUROBASKET

Ματσιούλις: "Η Ελλάδα έχει την εμπειρία γι' αυτά τα ματς"

Ματσιούλις: "Η Ελλάδα έχει την εμπειρία γι' αυτά τα ματς"

Ο Γιόνας Ματσιούλις υποστήριξε μετά την προπόνηση της Λιθουανίας, ότι η Ελλάδα έχει παίκτες με αρκετή εμπειρία που ξέρουν να διαχειριστούν αναμετρήσεις όπως η αυριανή (09/09, 21:30), για τη νοκ άουτ φάση του Eurobasket 2017.

Ο Γιόνας Ματσιούλις αναγνώρισε την αξία της Εθνικής ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι οι παίκτες έχουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να διαχειριστούν την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Ο Γιόνας Ματσιούλις είπε για τον αγώνα της Λιθουανίας με την Εθνική: " Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πως πήγε ο πρώτος γύρος. Όλα εξαρτώνται από ένα ματς. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρέθηκε η ελληνική ομάδα. Έχουν αρκετούς έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πιστεύω πως όλα θα κριθούν στα τελευταία λεπτά. Η δική σας ομάδας είναι πολύ καλή με έμπειρους παίκτες".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Γιόνας Ματσιούλις ρωτήθηκε για την προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες και τον τελευταίο τους αγώνα πριν από έντεκα χρόνια για να απαντήσει: " Δεν έχει σημασία, είναι ένας νέος αγώνας. Όλοι άλλωστε λένε πως η Ελλάδα έχει αρκετά έμπειρους παίκτες , ώστε να μπορεί να παίξει τέτοιους είδους παιχνίδια. Είναι ένας αγώνας μόνο, μπορεί να υπάρχει κακή τύχη, να βρεθείς σε κακή μέρα ή κάτι τέτοιο και όλα μπορούν να γυρίσουν ανάποδα. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ