EUROBASKET

Μαρκ Γκασόλ: "Δε μπορεί να υπάρξει εθνική Ισπανίας χωρίς τον Ναβάρο"

Μαρκ Γκασόλ: "Δε μπορεί να υπάρξει εθνική Ισπανίας χωρίς τον Ναβάρο"

Σε δηλώσεις του σε ισπανικά μέσα ο Μαρκ Γκασόλ δήλωσε ότι δε μπορεί να φανταστεί την εθνική Ισπανίας χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τονίζοντας ότι του φαίνεται απίστευτο ότι θα αποσυρθεί από την δράση ο 37χρονος γκαρντ.

Για τον Μαρκ Γκασίλ εθνική Ισπανίας σημαίνει "Χουάν Κάρλος Ναβάρο". Και δεν δίστασε να το υποστηρίξει αυτό με δηλώσεις του όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την απόφαση του σπουδαίου Ισπανού να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

" Δεν το πιστεύω. Δε μπορεί να υπάρξει εθνική Ισπανίας χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο" δήλωσε αρχικά ο σέντερ των Γκριζλις, για να συμπληρώσει: " Για εμένα το μπάσκετ είναι ο Ναβάρο, με αυτόν έζησα, βλέποντάς τον παρέα με τον Πάου (σ.σ Γκασόλ) να προπονείται μαζί του από τα 17 του χρόνια. Από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια".

Ο Γκασόλ μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του 37χρονου γκαρντ και ως άνθρωπο: " Είναι αυθεντικός, πρόσχαρος και πάντα βάζει την ομάδα πάνω από αυτον. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ