EUROBASKET

Μαριάνοβιτς: "Ήρθαμε για να νικήσουμε τους πάντες"

Μαριάνοβιτς: "Ήρθαμε για να νικήσουμε τους πάντες"

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μιλώντας στο Sport24.gr μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Ιταλίας, έδωσε σύνθημα πρόκρισης για τον ημιτελικό του Eurobasket 2017 με τη Ρωσία, καθώς όπως υποστήριξε η ομάδα του βρίσκεται στη διοργάνωση, για να νικήσει τους πάντες.

Σύνθημα πρόκρισης επί της Ρωσίας έδωσε ο σέντερ της εθνικής Σερβίας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενόψει του ημιτελικού του Eurobasket 2017.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είπε για τη νίκη της Σερβίας επί της Ιταλίας: «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά. Για τον οποιοδήποτε στην ομάδα αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό και τελικά τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Ρωσία και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια μας».

Για τον ημιτελικό με τη Ρωσία ο Σέρβος σέντερ τόνισε: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολος ο αγώνας. Πρέπει να σταματήσουμε τη δημιουργία τους από το πικ εν ρολ. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε τους πάντες».

Για τη συνεργασία του με τον ηγέτη της Σερβίας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο σέντερ των Ντιτρόιτ Πίστονς υποστήριξε: «Πάντα είναι εκεί που πρέπει να μας βοηθήσει και κάνει ό,τι καλύτερο. Βρίσκει πάντα τη σωστή θέση για να σουτάρει ή να πασάρει. Είναι απίστευτος».

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ