EUROBASKET

Μάντζαρης: "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

Μάντζαρης: "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στα λίγα καλά διαστήματα της Εθνικής και τόνισε ότι οι διεθνείς θα πρέπει να ξεχάσουν ό,τι έχει γίνει και να τα δώσουν όλα στον αγώνα με την Πολωνία.

Η απογοήτευση ήταν εύλογη στους κόλπους της εθνική ομάδας μετά τη νέα ήττα , την τρίτη στη σειρά στο τουρνουά. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, με τον αυριανό αγώνα-τελικό με την Πολωνία να είναι μπροστά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει στη φάση των “16”.

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

" Είμαστε όλοι απογοητευμένοι για την εμφάνιση μας στο τουρνουά. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Παρόλα αυτά η τύχη είναι στα χέρια μας και αυτό είναι που πρέπει να σκεφτόμαστε. Όλοι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης στην ομάδα. Πολλοί στενοχωριούνται όταν δεν παίζουν, αλλά κανείς δεν θέλει να χάνει" τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που πρόσθεσε:

" Σε όλα τα παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε πολύ λίγα καλά διαστήματα. Δεν γίνεται να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ. Πάμε αύριο να τα δώσουμε όλα. Ένα ματς είναι. Τελικός".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ