EUROBASKET

"Κράξιμο" σε Τζόρτζεβιτς

"Κράξιμο" σε Τζόρτζεβιτς

Οι παίκτες τους οποίους επέλεξε να έχει μαζί του στην προετοιμασία της Σερβίας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσαν αφορμή στον Μίσκο Ραζνιάτοβιτς για... κράξιμο. Τι έγραψε ο δαιμόνιος ατζέντης στο twitter.

Η Σερβία θα παραταχθεί στο Eurobasket με την ταμπέλα του φαβορί για ένα μετάλλιο. Είναι άλλωστε η δευτεραθλήτρια κόσμου, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα παρκέ της Ισπανίας. Κι αν νομίζετε πως μετά από αυτή την επιτυχία, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης, κάνετε λάθος.

Υπάρχουν, βλέπετε, κι αυτοί που έχουν τις ενστάσεις τους σχετικά με την προεπιλογή του "Σάλε". Μεταξύ αυτών ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια τις... απορίες του σχετικά με τα κριτήρια επιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σερβίας. " Υπάρχει ένας προπονητής που επιλέγει αρχικά 24 παίκτες στην προετοιμασία, που μετά μειώνει τη λίστα στους 18 και στο τέλος καλεί παίκτη που δεν ήταν καν στην αρχική επιλογή", ήταν το πρώτο "τιτίβισμα" του δαιμόνιου ατζέντη, ο οποίος συνέχισε: " Μετά αναρωτιόμαστε ποιο το νόημα του να επιλέγεις αρχικά 24 παίκτες. Είναι πολύ επιπόλαιο. Μιλάμε για θέματα αρχής".

Γιατί τα έγραψε όλα αυτά; Στη Σερβία αναφέρουν πως όλα έχουν να κάνουν με την επιλογή του προπονητή του Παναθηναϊκού να καλέσει τον Στέφαν Ποτ αντί του -τραυματία- Στέφαν Γιόβιτς, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον Βασίλιε Μίσιτς, που εκπροσωπείται από τον ίδιο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ