EUROBASKET

"Κράξιμο" από τη Σερβία στην "Air Serbia"

"Κράξιμο" από τη Σερβία στην "Air Serbia"

Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε η αποστολή της Σερβίας για το Βερολίνο χρέωσε τις έξτρα αποσκευές των "ορλόβι", με την ομοσπονδία να εκδίδει καυστική ανακοίνωση.

Το κόστος της μεταφοράς της αποστολής από το Βελιγράδι για το Βερολίνο αποτέλεσε την αφορμή για να τα "σπάσουν" εκ νέου η εθνική ομάδα της Σερβίας με τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας. Κι αυτό γιατί η "Air Serbia" χρέωσε τους "ορλόβι" με έξτρα χρήματα για τις αποσκευές που υπερέβαιναν το προβλεπόμενο κόστος.

Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που μια αποστολή ταξιδεύει στο εξωτερικό (εν προκειμένω η Σερβία για το Eurobasket), τα μέλη της ομάδας καλούνται να πάρουν αρκετά πράγματα μαζί τους. Δεν αναφερόμαστε μόνο στα ρούχα των παικτών, αλλά ακόμη και στα ιατρικά προϊόντα που πρέπει να έχουν μαζί τους οι γιατροί. Ε, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας χρέωσε κανονικά την εθνική ομάδα για το παραπάνω βάρος των αποσκευών, προκαλώντας το ξέσπασμα της ομοσπονδίας.

" Δεν εκφράσαμε παράπονα όταν οι ιθύνοντες της "Air Serbia" σταμάτησαν τη χορηγία στην Εθνική. Δεν ασκήσαμε κριτική, επίσης, όταν, μολονότι κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο περσινό Μουντομπάσκετ, η ομάδα περίμενε περίπου δύο ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης βλέποντας παρκαρισμένο το αεροπλάνο της. Επιβιβαστήκαμε, δε, σε αυτό όταν η εταιρεία έλαβε τα χρήματα, που ανέμενε, από τη σερβική κυβέρνηση. Τα παραπάνω, πάντως, είμαστε σε θέση να τα κατανοήσουμε αλλά την τελευταία κίνησή σας την καταδικάζουμε", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της σερβικής ομοσπονδίας για το θέμα.

Που να μην ήταν δευτεραθλητές κόσμου δηλαδή...

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ