EUROBASKET

Κούλιγκ στο Sport24.gr: "Θα πολεμήσουμε με την Ελλάδα"

Κούλιγκ στο Sport24.gr: "Θα πολεμήσουμε με την Ελλάδα"

Έτοιμος για τον κρίσιμο (6/9, 17:30) αγώνα της Πολωνίας απέναντι στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Ντάμιαν Κούλιγκ, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr μετά την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Τα ψέματα τελείωσαν στον πρώτο όμιλο του Eurobasket 2017, καθώς το απόγευμα Πολωνία και Ελλάδα θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους, για τη νίκη και την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Αυτό έδειξε να το έχει καταλάβει για να καλά ο σέντερ των "κόκκινων", Ντάμιαν Κούλιγκ, ο οποίος έστειλε μήνυμα για "πόλεμο" στο παρκέ, προκειμένου η ομάδα να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο 30χρονος διεθνής Πολωνός εμφανίστηκε πανέτοιμος για ένα παιχνίδι χωρίς… αύριο και πάνω απ’ όλα αποφασισμένος να δώσει ό,τι έχει στη "Hartwall Arena", για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση.

"Ο αγώνας με την Ελλάδα είναι τελικός για εμάς. Θα πρέπει να νικήσουμε τους Έλληνες, για να πάμε στη νοκ άουτ φάση στην Κωνσταντινούπολη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πολεμήσουμε όπως έγινε και με τη Γαλλία. Είμαι έτοιμος για τη μάχη», το ξεκάθαρο μήνυμα του Ντάμιαν Κούλιγκ, ο οποίος συμπλήρωσε: "Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δώσεις μάχη για τα τη νικήσεις. Παίζουν κι εκείνοι για τη χώρα τους, για το εθνόσημο, όπως κι εμείς. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε σκληροί για σαράντα λεπτά, να είναι το μυαλό μας συνέχεια στο γήπεδο".

Κούλιγκ στο Sport24.gr: "Θα πολεμήσουμε με την Ελλάδα"

Ο σέντερ της τούρκικης Μπάνβιτ, υποστήριξε ότι η ομάδα του έδωσε ότι είχε για τη νίκη κόντρα στη Γαλλία, ωστόσο οι λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν σε εκείνον και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν.

Συγκεκριμένα ο Ντάμιαν Κούλιγκ είπε: "Ήρθαμε για να νικήσουμε τη Γαλλία, αλλά πραγματικά είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Πολεμήσαμε μέχρι τέλους, αλλά μας έλειπαν κάποιαν μικρά πράγματα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Τέλος σε ερώτηση για τα ακριβή αίτια της ήττα απέναντι στη Γαλλία ο Ντάμιαν Κούλιγκ στάθηκε στα άστοχα σουτ που είχε η ομάδα του λέγοντας: "Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ. Αυτό μπορώ να πω ότι φταίει για την ήττα. Πραγματικά μπορείς να πεις ότι ο αγώνας χάθηκε για ένα καλό που δεν έγινε την κατάλληλη στιγμή. Συγχαρητήρια στη Γαλλία για τη νίκη, ήταν καλύτερη από εμάς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ