EUROBASKET

"Κολλάει" του Ντάνστον στη Σλοβενία

"Κολλάει" του Ντάνστον στη Σλοβενία
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Σλοβενίας ενόψει Eurobasket 2015 όμως η διαδικασία απόκτησης διαβατηρίου από τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Αναντολού Εφές έχει "κολλήσει".

Η προετοιμασία της Σλοβενίας για το Eurobasket 2015 ξεκινά στις 18 Ιουλίου ενώ ο Γιούρι Ζντοβτς καλείται να επιλέξει μέσα στις επόμενες ημέρες τους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν το έθνος στη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας έχει συμπεριλάβει τον Μπράιαντ Ντάνστον στην προεπιλογή (σ.σ. στην οποία προστέθηκαν σήμερα 8 παίκτες) για τη θέση του νατουραλιζέ , ωστόσο η διαδικασία απόκτησης διαβατηρίου από τον Αμερικανό σέντερ δεν παρουσιάζει κάποια πρόοδο.

"Φέτος ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Eurobasket νωρίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε στα πρώτα φιλικά με τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία" εξήγησε ο Ζντοβτς, ο οποίος θα ανακοινώσει τους "εκλεκτούς" του στις 16 Ιουνίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντάνστον, η διαδικασία έκδοσης του σλοβένικου διαβατηρίου "κολλάει" στο Υπουργείο Εσωτερικών.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ