EUROBASKET

Κοκόσκοβ: "Η καλύτερή μας εμφάνιση"

Κοκόσκοβ: "Η καλύτερή μας εμφάνιση"

Η Σλοβενία έκλεισε νικηφόρα (και με την καλύτερή της εμφάνιση) τον κύκλο των επίσημων φιλικών αγώνων ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Μετά τις διαδοχικές, "κλειστές" ήττες από Ισραήλ και Τουρκία ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης. Κι αυτό διότι η Σλοβενία επικράτησε της Κροατίας με 74-73 στον τελευταίο επίσημο φιλικό αγώνα (οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου απόψε κεκλεισμένων των θυρών) που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα ενώπιον 10.000 θεατών.

" Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που κάναμε στα τελευταία φιλικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έδειξαν σπουδαία διάθεση και μαχητικό πνεύμα" τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σλοβένων, αντιπάλων της Ελλάδας στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, μετά την πέμπτη νίκη σε οκτώ φιλικούς αγώνες. " Εάν παίξουμε όπως απόψε, θα έχουμε σίγουρα επιτυχημένη πορεία στο Ευρωμπάσκετ" είπε από τη μεριά του ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Οι πόντοι της Σλοβενίας: Ντράγκιτς 18 (10ασ.), Ντόντσιτς 15 (13ρ., 5ασ., 5κλ.), Ράντολφ 12 (7ρ.), Βίντμαρ 7, Πρέπελιτς 6, Ντίμετς 6, Μούριτς 5, Τσάντσαρ 3, Νίκολιτς 2, Ζάγκορατς, Μπλάζιτς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ