EUROBASKET

Κοκόσκοφ: “Ο Ντόντσιτς δεν έχει ταβάνι”

Κοκόσκοφ: “Ο Ντόντσιτς δεν έχει ταβάνι”

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δήλωσε -όπως ήταν αναμενόμενο- απόλυτα χαρούμενος για την πρόκριση της Σλοβενίας επί της Λετονίας (103-97) και παράλληλα αποθέωσε το ταλέντο του Λούκα Ντόντσιτς.

Η Σλοβενία ήταν η νικήτρια του… απίστευτου προημιτελικού κόντρα στη Λετονία (103-97) με τον Ιγκορ Κοκόσκοφ να μην κρύβει τη χαρά του για το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε στη ζώνη των μεταλλίων. Ο 45χρονος προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος στον προημιτελικό μέτρησε 27 πόντους με 9 ριμπάουντ.

“Δουλέψαμε όλοι μαζί. Ήταν ένα σπουδαίο ματς, όπως ακριβώς περιμέναμε. Η Λετονία είναι ομάδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θύμισε περισσότερο παιχνίδι NBA. Όλοι οι παίκτες μπορούσαν να σουτάρουν και το πιθανότερο ήταν πως θα βρουν τον στόχο. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου τα κατάφερε”, σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Σλοβενίας.

Για να συμπληρώσει: “Δεν υπάρχει ταβάνι στις ικανότητες του Λούκα Ντόντσιτς. Θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Είναι σαν ένα διαμάντι. Κάνει σπουδαία δουλειά μέσα στο παρκέ. Είναι δύσκολο, καθώς είναι το πρώτο του τουρνουά, αλλά τα καταφέρνει ιδανικά.”

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ