EUROBASKET

Κοκόσκοφ: “Δεν έχω λόγια”

Κοκόσκοφ: “Δεν έχω λόγια”

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ οδήγησε τη Σλοβενία στον τελικό του Eurobasket 2017 και λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού με την Ισπανία (92-72) δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Η Σλοβενία πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο. Μπορεί να ακολουθεί ο τελικός, ωστόσο η ομάδα είναι ήδη πετυχημένη, καθώς μετά το εντυπωσιακό 92-72 επί της Ισπανίας στον ημιτελικό, εξασφάλισε το… βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Όπως είναι λογικό, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

“Δεν έχω λόγια να το περιγράψω αυτό που έγινε. Είναι κάτι απίστευτο”, ήταν η πρώτη ατάκα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβενίας.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, αλλά έκανε ειδική αναφορά στον Λούκα Ντόντσιτς. “Θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα μάθει πως να προστατεύει το κορμί του. Θα συνεχίσει να αναπτύσσει το ταλέντο του και τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει. Έχει το μυαλό στο κεφάλι του και γνωρίζει τα όσα μπορεί να κάνει. Ο ουρανός είναι το ταβάνι του", είπε ο 45χρονος προπονητής.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ