EUROBASKET

Κλόμπουτσαρ: "Όλοι τους είναι επικίνδυνοι"!

Κλόμπουτσαρ: "Όλοι τους είναι επικίνδυνοι"!

Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Εθνική μας ομάδα όπου έχει ενδιαφέρον και για την πρώτη θέση.

Ο Κλόμπουτσαρ αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή που έχει η Σλοβενία κόντρα την Ελλάδα. " Κάναμε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Ολλανδία αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την Ελλάδα. Πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά δυνατά και έξυπνα", ανέφερε αρχικά ο 28χρονος γκαρντ και στην ερώτηση αν η σκέψη για την πρώτη θέση έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των Σλοβένων τόνισε:

" Φυσικά έχουμε αρχίσει να το σκεφτόμαστε, αλλά περισσότερο πρέπει να σκεφτούμε πως θ’ αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα και στη συνέχεια αν θα είμαστε πρώτοι ή δεύτερη στο γκρουπ".

Όσο για το ποιον παίκτη της Ελλάδας πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι Σλοβένοι ο Κλόμπουτσαρ ξεκαθάρισε: " Δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε ειδικά για μόνο έναν παίκτη καθώς όλοι είναι πολύ επικίνδυνοι όταν μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι συγκεντρωμένα και έξυπνα. Ο Σπανούλης, ο Καλάθης όλοι οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα τους".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ