EUROBASKET

"Κλείδωσε" η 12αδα του Βελγίου ενόψει Ευρωμπάσκετ

"Κλείδωσε" η 12αδα του Βελγίου ενόψει Ευρωμπάσκετ

Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει του Ευρωμπάσκετ με 14 παίκτες, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι Ρετίν Ομπασόχαν και Βίνσεντ Κέστελουτ θα έχουν ρόλο "αναπληρωματικών".

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε η 12αδα του Βελγίου ενόψει Ευρωμπάσκετ έχει "κλείσει". Την είδηση έκανε γνωστή η Ομοσπονδία της χώρας, η οποία ανακοίνωε ότι "κόπηκαν" οι Ολιβιέ Τροσοντέιν και Αμάουρι Γκόρζεμαν, με την αποστολή της ομάδας να αποτελείται πλέον από 14 παίκτες, αλλά δύο εξ αυτών να θεωρούνται "αναπληρωματικοί".

Ο λόγος για τους Ρετίν Ομπασόχαν και Βίνσεντ Κέστελουτ, οι οποίοι θα συνεχίσουν μεν να προπονούνται με την ομάδα, ωστόσο δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στην τελική 12αδα, εκτός αν προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Κάπως έτσι, έγινε ουσιαστικά γνωστή και η 12αδα των Βέλγων, η οποία είναι η εξής: Σαμ Βαν Ρόσομ, Τζόναθαν Ταμπού, Μανού Λεκόμπ, Κουεντίν Σερόν, Ζαν Σαλούμου, Ζαν-Μαρκ Μβέμα, Χανς Βάνγουιν, Πιέρ-Αντουάν Ζιλέ, Μαξίμ Ντε Ζέου, Άξελ Ερβέλ, Κέβιν Τούμπα, Ισμαέλ Μπάκο.

Το Βέλγιο βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, μαζί με την Τουρκία, την Σερβία, την Ρωσία, την Λετονία και τη Μεγάλη Βρετανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ