EUROBASKET

Κατσικάρης: "Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι"

Κατσικάρης: "Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κατσικάρης ήταν ικανοποιημένος απ όσα είδε στο παιχνίδι με το Βέλγιο (75-54), εκεί όπου η Εθνική εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του (vid).

Η πρώτη αποστολή εξετελέσθη για την Εθνική ομάδα, η οποία βρίσκεται πλέον στους "8" του Eurobasket. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη αποτύπωσαν στο παρκέ το πλάνο του ομοσπονδιακού προπονητή σε μέγιστο βαθμό, με αποτέλεσμα να έρθει με σχετική άνεση η νίκη.

Αυτό είναι κάτι που επεσήμανε κι ο ίδιος άλλωστε, μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα. " Ήμασταν πολύ έτοιμοι. Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Αν στο δρόμο μας βρεθεί η Ισπανία, θα είναι μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα. Θα έχουμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε", δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης, για να προσθέσει πως " η κορύφωση έρχεται. Την Τρίτη (15/9) παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα μαζέψουμε τα πράγματά μας. Θα μείνουμε εδώ".

Όσο για την απόδοση της "γαλανόλευκης" στην άμυνα, είπε: " Ένας από τους στόχους ήταν να παίξουμε έστω στο προ-ολυμπιακό τουρνουά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η άμυνα ήταν "εκεί". Χαλάσαμε πολύ το μυαλό των Βέλγων με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Θα ξεκουραστούμε για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Τρίτης (15/9)".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ