EUROBASKET

Κατσικάρης: "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά"

Κατσικάρης: "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς Κατσικάρης τόνισε πως υπάρχει χαρά και αγωνία ενόψει του Ευρωμπάσκετ και επεσήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα και στη νοοτροπία των παικτών του.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ, το οποίο ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (5/9), έχοντας για πρώτο αντίπαλο τα Σκόπια. Ο κόουτς εξέφρασε την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του ενόψει της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Το feeling είναι πάρα πολύ καλό, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά ενόψει Ευρωμπάσκετ και οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι από την πρώτη μέρα. Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα φιλικά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια.

Οι παίκτες είχαν εξέλιξη μέσα από τα παιχνίδια και την συμμετοχή τους σε αυτά. Έτσι κατάφεραν να προετοιμαστούν και αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά. Τελειώνοντας με τα φιλικά, πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία ενόψει της συμμετοχής μας στο τουρνουά. Θα πάμε στο Ζάγκρεμπ με πολύ μεγάλη χαρά και αγωνία. Με όλη την ευθύνη που έχει ο καθένας μας ώστε αυτή η ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Η δουλειά του προπονητή την τελευταία βδομάδα είναι να ετοιμάσει κυρίως το κομμάτι της τακτικής στην ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Το πνευματικό κομμάτι των παικτών, γιατί θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή για όλους. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Στη νοοτροπία τους και στη προσωπικότητα τους. Πάντα όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή, ώστε να βρεις τις λύσεις".

Δείτε το βίντεο:

Ο Φώτης Κατσικάρης μιλάει για το χτίσιμο και την προετοιμασία ...

Ποιο είναι το feeling του κόουτς Κατσικάρη για την Εθνική και ποια είναι η δουλειά του προπονητή τη τελευταία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα;

Posted by Εθνική Ομάδα Μπάσκετ on Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ