EUROBASKET

Κατσικάρης: "Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία"

Κατσικάρης: "Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κατσικάρης έκανε τον απολογισμό της α' φάσης του Eurobasket, επισημαίνοντας πως όλα αλλάζουν στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Η νίκη επί της Ολλανδίας ήρθε μεν, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει πλέον. Η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται από απόψε (10/9) για το συναπάντημα με το Βέλγιο (12/9, 15:30), θέλοντας να κερδίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι μετά από έξι χρόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ολλανδία, ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε το Βέλγιο, που θα βρούμε μπροστά μας σε δύο ημέρες: " Έχουν τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι", ενώ συνέχισε:

" Θα αργήσουμε να κοιμηθούμε σήμερα, αύριο φεύγουμε νωρίς. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον "τελικό". Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο".

Όσο για τον απολογισμό από τα πέντε πρώτα παιχνίδια, είπε: " Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε man to man. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στον βαθμό που θέλαμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ