EUROBASKET

Καθησυχαστικός ο Βολκόφ

Καθησυχαστικός ο Βολκόφ

Ο Αλεξάντερ Βολκόφ ενημέρωσε τους Ουκρανούς πως εξαιρουμένου ενός γηπέδου, όλα τα άλλα που αφορούν το Ευρωμπάσκετ 2015 θα ολοκληρωθούν και έγκαιρα.

Ο Αλεξάντερ Βολκόφ παρουσιάστηκε (το Σάββατο 22/3) ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, της FIBA Europe για να ενημερώσει πως η Ουκρανία δεν διατίθεται να εγκαταλείψει το έργο που λέγεται "Ευρωμπάσκετ 2015".

Παρεμπιπτόντως, άκουσε για το ενδιαφέρον ουκ ολίγων χωρών να δώσουν μια χείρα βοηθείας και τώρα έχει προθεσμία έως τις 15 του Μάη να πει αν το πλάνο θα προχωρήσει ως έχει ή θα αλλάξει κάτι.

Με την επιστροφή στην πατρίδα, ο πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας είπε -σε συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε- ότι όλοι οι επενδυτές που έχουν αναλάβει τα έξοδα της οικοδόμησης των γηπέδων είναι έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τις αποστολές, με μια περίπτωση να είναι μόνο αμφίβολη: αυτή της πόλης Κάρκιβ.

" Όλοι οι επενδυτές που ξεκίνησαν την ανέγερση γηπέδων είναι 100% έτοιμοι να παραδώσουν τις αρένες εγκαίρως. Μόνο στο Κάρκιβ σταμάτησαν οι εργασίες και ουδείς γνωρίζει στην παρούσα φάση, τι θα γίνει. "Η εταιρία που το ανέλαβε δήλωσε αδυναμία και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει, να μου το πείτε. Αλλιώς το έργο θα "παγώσει"", εξήγησε Βολκόφ.

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστη και ο Υπουργός νεολαίας και αθλητισμού, Ντμίτρο Μπουλάτοφ, για να διευκρινίσει πως "αρχικά επρόκειτο να χτίσουμε επτά γήπεδα. Υποθέτω ότι και τα πέντε μια χαρά είναι, για να μπορούμε να φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ