EUROBASKET

Κάστεελς: "Δεν δούλεψαν αυτά που είχαμε ετοιμάσει"

Κάστεελς: "Δεν δούλεψαν αυτά που είχαμε ετοιμάσει"
INTIME SPORTS

Η ήττα από την Ελλάδα (75-54) έκοψε τον δρόμο του Βελγίου προς την οκτάδα. Ο Έντι Κάστεελς όμως έχει παραπάνω από έναν λόγους για να αισιοδοξεί για το μέλλον της ομάδας, όπως τόνισε.

Προφανώς το -21 (75-54) της ήττας από την Ελλάδα δεν άρεσε στον Έντι Κάστεελς. Πλην όμως, ήταν εξαρχής σαφές πως το Βέλγιο είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου μίλησε για όσα είδε στο παιχνίδι με τη "γαλανόλευκη", λέγοντας αρχικά πως " κάποιες φορές δοκιμάζεις κάτι και που δουλεύει και κάποιες άλλες όχι", ενώ συνέχισε:

" Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε πολλή ενέργεια. Προσπαθήσαμε να κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο μέρος, αλλά τα περιφερειακά σουτ που επιχειρήσαμε δεν βρήκαν στόχο. Αν έμπαιναν, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γινόταν. Πρέπει όμως να συνεχίζεις να παίζεις μέχρι το τέλος, για να έχεις ελπίδες για τη νίκη".

Όσον αφορά το μέλλον των "λιονταριών" δήλωσε πως " δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη με τη δική μας πρόοδο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Δεν προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε μια στιγμή, σημασία έχει η διάρκεια. Ένα από τους λόγους που επέλεξα αυτούς τους δώδεκα παίκτες, είναι κι αυτός. Όσα είδατε σε αυτό το Eurobasket, είναι απλά μια πρόγευση από αυτά που θα ακολουθήσουν. Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε την ομάδα που θα είναι σε καλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ