EUROBASKET

Κανένα θέμα με Ουκρανία και Ευρωμπάσκετ 2015

Κανένα θέμα με Ουκρανία και Ευρωμπάσκετ 2015

Τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είχαν ως συνέπεια να αμφισβητηθεί η δυνατότητα της χώρας να διοργανώσει το Eυρωμπάσκετ 2015. Η FIBA Europe δήλωσε την απόλυτη στήριξη της.

Εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής του Ευρωμπάσκετ 2015 πετάχτηκαν μέχρι το Μόναχο, για να συναντήσουν τον αναπληρωτή πρόεδρο της FIBA Europe, Σίριελεμ Κούμανσον και το γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, Καμίλ Νόβακ.

Ο λόγος αυτής της επίσκεψης, ήταν να διαβεβαιώσουν πως μπορούν να οργανώσουν το ερχόμενο πανευρωπαϊκό, κάτι που αρκετοί αμφισβήτησαν μετά τα όσα συνέβησαν τελευταία στην Ουκρανία.

υζητήσαμε με τους άρχοντες της FIBA Europe και μας διαβεβαίωσαν ότι ουδέποτε είχαν την πρόθεση να δώσουν κάπου αλλού τη διοργάνωση. Μας εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους, για τις τελευταίες εξελίξεις, δήλωσαν την απόλυτη στήριξη τους και ευχήθηκαν τα καλύτερα" ενημέρωσε ο Μαρκιγιάν Λουμπκίβσκι, διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, για να προσθέσει "μ ε άλλα λόγια, ποτέ δεν ετέθη θέμα ακύρωσης ή μεταφοράς του Ευρωμπάσκετ 2015 κάπου αλλού. Γενικά, η ομοσπονδία δεν συνηθίζει να αλλάζει τοποθεσίες".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ