EUROBASKET

Καϊμακόγλου: "Δεν σκεφτόμαστε τα προημιτελικά"

Καϊμακόγλου: "Δεν σκεφτόμαστε τα προημιτελικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη επί της Γεωργίας (79-68) έφερε την Εθνική ομάδα στην επόμενη φάση του Eurobasket. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι διεθνείς μας βιάζονται για τα νοκ άουτ παιχνίδια, όπως τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης βρίσκεται πλέον (και μαθηματικά) η Εθνική ομάδα, μετά το 79-68 επί της Γεωργίας . Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε στη μικτή ζώνη της Zagreb Arena για τα κέρδη από το αποψινό παιχνίδι, αλλά και για το... δίλημμα που -προς το παρόν- δεν απασχολεί κανέναν.

"Έχουμε κάτι να κρατήσουμε. Η ομάδα καθάρισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παρ' όλο που είχαμε μια μεγάλη διαφορά, θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Να κάνουμε κάτι παραπάνω και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40'. Είναι κάτι που θα χρειαστούμε και στη συνέχεια. Νομίζω ότι το σκαλοπάτι που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι η Σλοβενία. Μην ξεχνάμε ότι οι Σλοβένοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη", είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να καταλήξει:

" Δεν σκεφτόμαστε το δίλημμα Σερβία ή Ισπανία στα προημιτελικά! Θέλουμε να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι νοοτροπία νικητή! Πρέπει να περάσει σε όλα τα παιδιά. Αν περάσουμε πρώτοι ή δεύτεροι, έχει καλώς. Τα χιαστί είναι ο κακός μας δαίμονας. Προς το παρόν, κοιτάμε τα άλλα δυο ματς κι όταν έλθει η ώρα, θα σκεφτούμε και τα νοκ άουτ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ