EUROBASKET

Και η Σερβία για το Eurobasket 2015

Και η Σερβία για το Eurobasket 2015

Στο περιθώριο της ανακοίνωσης των "εκλεκτών" της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ανακοίνωσε πως η χώρα θα διεκδικήσει έναν όμιλο του Eurobasket 2015, μαζί και το κόστος!

Στη συνέντευξη Τύπου που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της Σερβίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αποκάλυψε πως η Σερβία θα διεκδικήσει έναν από τους ομίλους του Eurobasket 2015.

Ο αντιπρόεδρος της KSS (αυτά είναι τα αρχικά της σερβικής ομοσπονδίας) ενημέρωσε πως ήδη ετοιμάζεται ο φάκελος για την υποψηφιότητα " που πρέπει να καταθέσουμε έως τις 31/7. Έχουμε συζητήσει με το Υπουργείο Νεολαίας και Σπορ και τους άρχοντες της πόλης του Βελιγραδίου και όλοι έχουμε την επιθυμία και τη θέληση να αναλάβουμε έναν από τους ομίλους. Η FIBA Europe θα πάρει τη σχετική απόφαση, μετά το Παγκόσμιο της Ισπανίας και η ιδέα είναι να διοργανώσουν το Ευρωπαϊκό τέσσερις χώρες, οι οποίες θα αναλάβουν από ένα όμιλο".

Πρόσθεσε ότι στις υποψηφιότητες είναι και αυτές της Ισπανίας και της Τουρκίας, αλλά και ότι κάθε όμιλος θα στοιχίσει στη διοργανώτρια το ποσό του 1.5 εκάτ. ευρώ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ