EUROBASKET

Και επίσημα "Slouky Luke" ο Κώστας Σλούκας!

Και επίσημα "Slouky Luke" ο Κώστας Σλούκας!

Το επισφράγισμα του nickname του Κώστα Σλούκα ως "Slouky Luke", ήρθε στο facebook από τον πιο επίσημο λογαριασμό που θα μπορούσε να γίνει.

Το παρατσούκλι το οποίο χρησιμοποιεί ο Βαγγέλης Ιωάννου για τον Κώστα Σλούκα στις περιγραφές του, πήρε την πιο επίσημη μορφή που θα μπορούσε. Λίγο μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "8" του Eurobasket, ο επίσημος λογαριασμός της FIBA στο facebook αποθέωσε τον Έλληνα γκαρντ αποκαλώντας τον "Slouky Luke"!

"Ο Σλούκι Λουκ με μία απίστευτη εμφάνιση οδηγεί την Ελλάδα στα προημιτελικά του Eurobasket", αναφέρει στο ποστάρισμα- το οποίο συνοδεύει τα highlights του αγώνα με τη Λιθουανία- η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, προσθέτοντας μάλιστα το emoticon "καυτός".

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο παρατσούκλι ήταν αυτό που σάρωσε στη σχετική ψηφοφορία του Sport24.gr, συγκεντρώνοντας το 38% των σχεδόν 30.000 αναγνωστών που κατέθεσαν την προτίμησή τους.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το ποστάρισμα της FIBA για τον "Slouky Luke":

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ