EUROBASKET

Ιβάνοβιτς: "Θέλω τους καλύτερους"

Ιβάνοβιτς: "Θέλω τους καλύτερους"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται εκτός πάγκων από τις 3 Μαΐου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παρ' όλα αυτά ο Μαυροβούνιος κόουτς βρίσκεται σε ετοιμότητα αφού ακολουθεί το Eurobasket 2015.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (3/5) συνοδεύτηκε με την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Έκτοτε ο Μαυροβούνιος κόουτς παραμένει μακριά από τους πάγκους και πλέον στρέφεται στην προετοιμασία της Βοσνίας, ενόψει Eurobasket 2015.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου στο Σαράγεβο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως περιμένει να έχει στη διάθεσή του τους καλύτερους παίκτες. "Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Υπολογίζω στους καλύτερους παίκτες, αν και ο Γιουσούφ Νούρκιτς έχει πολύ λίγες πιθανότητες να μας ενισχύσει μετά την επέμβαση στο γόνατο. Παρ' όλα αυτά, βρίσκεται στη λίστα τις προεπιλογής ".

Ο 57χρονος προπονητής ανέφερε πως η Βοσνία/Ερζεγοβίνη μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Eurobasket. "Αν ήμαστε πλήρεις, μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Θα γίνει μια πολύ δυνατή διοργάνωση αφού σχεδόν όλες οι ομάδες, ακόμα κι αυτές που πέρασαν από τα προκριματικά, θα έχουν τους καλύτερους παίκτες στη διάθεσή τους".

Παράλληλα αναφέρθηκε στον νατουραλιζέ Άλεξ Ρένφρο : "Ο Ρένφρο έπαιξε στο πιο υψηλό επίπεδο στην Euroleague, με την Άλμπα Βερολίνου. Τα πήγε πολύ καλά. Αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχει την εμπειρία και την ταχύτητα, μπορεί να παίξει επιθετική άμυνα και να σκοράρει στο transition. Ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς τον αντιμετώπισα δυο φορές, ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Σίγουρα θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ