EUROBASKET

Ιβάνοβιτς: "Δεν παραδίδομαι ποτέ!"

Ιβάνοβιτς: "Δεν παραδίδομαι ποτέ!"

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχει τα... θέματά της ενόψει Eurobasket 2015 αφού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους καλύτερους παίκτες του. Έστω κι έτσι, ο Μαυροβούνιος κόουτς εξηγεί ότι θα παλέψει με αυτούς που έχει.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται εκτός πάγκων από τις 3 Μαΐου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παρ' όλα αυτά ο Μαυροβούνιος κόουτς παραμένει σε ετοιμότητα αφού ακολουθεί το Eurobasket 2015.

Οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού στη Βοσνία. Τουναντίον, αφού ο Μίρζα Τελέτοβιτς , ο Νιχάντ Τζέντοβιτς και ο Γιουσούφ Νούρκιτς έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικής ομάδας! Τι δήλωσε επί του θέματος ο Ιβάνοβιτς;

"Ένιωσα τεράστια έκπληξη. Πραγματικά! Πίστεψα ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Τελέτοβιτς και τον Τζέντοβιτς. Μαζί τους η Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα ήταν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σε αυτό το Eurobasket. Για τον Νούρκιτς δεν ήμουν σίγουρος αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και η συμμετοχή του ήταν εξαρχής αμφίβολη. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ας εστιάσουμε καλύτερα στους παίκτες που θυσιάζουν μέρος των διακοπών τους και θα κάνουν τα πάντα για την εθνική ομάδα. Πλέον εστιάζουμε σε αυτούς που έχουμε".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όμως δεν παραδίδομαι ποτέ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και με τους παίκτες μου. Παλεύουμε μαζί. Αν προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη είναι μια ομάδα που πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Παραμένουμε ρεαλιστές".

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη συμμετέχει στον Α' όμιλο (Μονπελιέ) μαζί με τη συνδιοργανώτρια Γαλλία και τις Πολωνία, Ισραήλ, Ρωσία και Φινλανδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ