EUROBASKET

Ισπανικός οδοστρωτήρας σάρωσε το Μαυροβούνιο

Ισπανικός οδοστρωτήρας σάρωσε το Μαυροβούνιο

Επίδειξη δύναμης με το... καλησπέρα έκαναν οι Ισπανοί, που διέλυσαν το Μαυροβούνιο (99-60) στην πρεμιέρα τους στο Eurobasket 2017.

Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό, να διεκδικεί συνεχώς τα μετάλλια και την κορυφή και αυτό θα κάνει και στο φετινό τουρνουά. Η Ισπανία διέλυσε το Μαυροβούνιο (99-60) στην πρεμιέρα της στο Eurobasket 2017, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και να κρατά τους παίκτες του φρέσκους εν όψει της συνέχειας. Άσχημο απόγευμα για το δίδυμο Ράις - Βούτσεβιτς, αν και η αλήθεια είναι πως το Μαυροβούνιο δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.

O MVP

Δεν έχουμε δει πολλούς παίκτες να μοιράζουν 10 ασίστ σε μόλις 14 λεπτά αγώνα. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ το κατάφερε, χάρισε τρομερό θέαμα και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Μην ξεχνάτε πως ο "Chacho" θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίλος Τεόντοσιτς στη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Να κρατήσουμε τα 11/17 τρίποντα της Ισπανίας; Ή μήπως τα 7/18 σουτ του Νίκολα Βούτσεβιτς που πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα για να βοηθήσει την ομάδα του; Ο ψηλός των Orlando Magic είχε και τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία +/- με -30. Στα 27 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, η ομάδα του έχασε με 30 πόντους διαφορά.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στην τρομακτικά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, στους πεινασμένους Ισπανούς και τους απογοητευτικούς Μαυροβούνιους του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς που παρακολουθούσε την αναμέτρηση χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Οι Ισπανοί έκαναν ό,τι ήθελαν από νωρίς, έχτισαν διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο και τη μεγάλωναν συνεχώς. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ συνδύασε το θέαμα με την ουσία, ο Σκαριόλο έκανε το rotation που ονειρευόταν για να κρατήσει τους παίκτες του φρέσκους και το Μαυροβούνιο δεν πίστεψε ποτέ στις δυνάμεις του.

Οι διαιτητές: Σαχίν, Ρέιντ, Ρόσο

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 51-29, 70-44, 99-60

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Πάου Γκασόλ 10 (8ριμπ., 5ασ.), Ροντρίγκεθ 7 (10ασ.), Ναβάρο 9(3), Ρούμπιο 7(1), Μαρκ Γκασόλ 9, Βίλι Χερνανγκόμεθ 18 (9ριμπ.), Σάστρε 4, Βίβες 3(1), Οριόλα 2, Σαν Εμετέριο 10 (1), Αμπρίνες 7 (1), Χουάντσο Χερνανγκόμεθ 13 (2).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Τάνιεβιτς): Ράις 7 (3/12 σουτ), Βούτσεβιτς 16 (1), Σέχοβιτς 6 (1), Παβλίσεβιτς 13 (3), Ράντοντσιτς, Τοντόροβιτς 4, Ντούμπλιεβιτς 4, Μπάροβιτς, Μιχάιλοβιτς 8 (2), Ιβάνοβιτς, Βράνιες, Τζούρισιτς 2.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ