EUROBASKET

Ιλιέφσκι: "Είναι πιο έμπειροι οι Έλληνες"

Ιλιέφσκι: "Είναι πιο έμπειροι οι Έλληνες"

Ο... παλιός των Σκοπίων, Βλάντο Ιλιέφσκι, μίλησε για την πρεμιέρα του Eurobasket κόντρα στην Ελλάδα ενώ ο Ρίτσαρντ Χέντριξ παραδέχτηκε πως ξέρει καλά τ' αστέρια της Εθνικής μας ομάδας.

Σαν πρόκληση βλέπουν τα Σκόπια την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ (5/9, 19:00). Ο λόγος είναι πως αποτελούνται από νέους παίκτες οι οποίοι έχουν έξτρα κίνητρο.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Αυτό άλλωστε, τόνισε και ο πιο έμπειρος παίκτης των Σκοπίων, Βλάντο Ιλιέφσκι για την αυριανή αναμέτρηση. "Η Ελλάδα και η Κροατία είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Έχετε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ξέρουν πως παίζεται το μπάσκετ", σχολίασε ο 35χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: "Πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια στο αυριανό παιχνίδι και να είμαστε κοντά στο σκορ στη διάρκεια του, για να καταφέρουμε να σας ανταγωνιστούμε".

Όσο για τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες της Ζάγκρεμπ Αρένα είπε: "Δεν ξέρω πόσοι Έλληνες φίλαθλοι θα έρθουν, για εμάς είναι σημαντικό ότι θα έχουμε περίπου 2 χιλιάδες οπαδούς, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Εγώ είμαι με διαφορά ο πιο παλιός από όλους".

Από την πλευρά του ο Ρίτσαρντ Χέντριξ παραδέχτηκε πως ξέρει καλά τους Έλληνες παίκτες τόνισε: "Έχω μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Έχετε πολύ καλούς και σκληρούς παίκτες, με τους οποίους αγωνίζομαι εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα με κάποιους από αυτούς έχω αγωνιστεί μαζί, είναι πολύ ωραίοι τύποι. Με τον Καλάθη τα είπαμε και στο λόμπι του ξενοδοχείου. Με τον Κουφό γνωριζόμαστε χρόνια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε ιστορία μαζί".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ