EUROBASKET

Ιδιαίτερα του Γκομπέρ, από τον δάσκαλο του Νοβίτσκι

Ιδιαίτερα του Γκομπέρ, από τον δάσκαλο του Νοβίτσκι

Ο Ρουντί Γκομπέρ θέλει να βελτιωθεί στο σουτ και "έκλεισε" δεκαήμερο πρόγραμμα στο Βούρτζμπουργκ της Γερμανίας, με τον δάσκαλο του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο Holger Geschwindner είναι ο τύπος που βρίσκεται δίπλα στον Ντιρκ Νοβίτσκι, απ' όταν ο θρύλος του γερμανικού μπάσκετ έπαιζε στη Βούρτζμπουργκ. Είναι αυτός με τον οποίον δουλεύει ο σταρ των Mavs, το σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Είναι και αυτός που επέλεξε ο Γάλλος σέντερ, Ρουντί Γκομπέρ... για να δει προκοπή.

Ο διεθνής με τους "τρικολόρ" και σέντερ των Jazz έχει παρατηρήσει μια αδυναμία στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στην Santa Barbara της Καλιφόρνια, όπου ασχολείται με την ενδυνάμωση, παρέα με τους προπονητές της ομάδας του. Από εκεί, θα επιστρέψει στο Salt Lake City και μετά θα πάει στη Γερμανία, για να συναντήσει τον ειδικό. Θα μείνει μαζί του, δέκα ημέρες και μετά θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Βενσάν Κολέ, στη συμμετοχή των τρίτων στον κόσμο στο προσεχές Eurobasket. " Ο κόουτς με παρακολουθεί σε όλη τη σεζόν και περιμένει πως φέτος θα είμαι καλύτερος" εξήγησε ο 22χρονος, πριν προσθέσει " περιμένει ότι θα ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις, επιθετικά και αμυντικά". Γιατί σε ό,τι αφορά τα ριμπάουντ, μια χαρά δουλειά κάνει ήδη -ομοίως και στις τάπες. Απλά, είναι ανάγκη να μπορεί να γίνει απειλή και όταν δεν είναι κάτω από το καλάθι. Επίσης, θα δουλέψει και στο ποστάρισμα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ