EUROBASKET

Η Γαλλία ελπίζει για το Eurobasket 2015

Η Γαλλία ελπίζει για το Eurobasket 2015

Οι Γάλλοι αισιοδοξούν πως η FIBA Europe θα τους αναθέσει το Eurobasket 2015. Γιατί; Δείτε τι λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των "τρικολόρ". Προς τέσσερις διοργανώτριες, κινείται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η Ουκρανία έχασε το Eurobasket 2015 και τώρα έχει αρχίσει αγώνας δρόμου 16 ομοσπονδιών, να αναλάβουν τη διοργάνωση. Μαζί ή χώρια, καθώς η FIBA Europe εξετάζει και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το τουρνουά σε τέσσερα έθνη.

Ο Ζαν Πιέρ Σουϊτά, πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, ενημέρωσε τα πλήθη πως η χώρα έχει θέσει υποψηφιότητα για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. " Όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τη βέβαιη νίκη, διότι υπάρχει στη μέση ένα μπάτζετ που πρέπει να συγκεντρώσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με το ποσό να μην είναι ευκαταφρόνητο. Για την τελευταία φάση, χρειάζεται γήπεδο τουλάχιστον 15.000 θέσεων και οι εργασίες στο Bercy δεν θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2015. Για αυτό και τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε επικεντρωθεί στο να μας δώσουν τον πρώτο γύρο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ