EUROBASKET

Η ώρα των... χιπστεράδων!

Η ώρα των... χιπστεράδων!

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Σέρχιο Γιουλ είναι συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας. Τις τελευταίες μέρες... πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο της XL Semanal που κυκλοφόρησε με έναν ιδιαίτερο τίτλο (PHOTOS).

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξυρίσει το μούσι του, ακόμα κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτούσε την Euroleague! ''Όχι! Σε καμία περίπτωση! Μου αρέσει πολύ. Δεν είμαι προληπτικός. Θα το κρατήσω, ακόμα κι αν κερδίσουμε''.

Εν τέλει η "Βασίλισσα" κατέκτησε τον τίτλο στο Palacio de los Deportes της Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ισπανός γκαρντ τήρησε τον λόγο του. Πλέον η "φούρια ρόχα" διεκδικεί την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, μολονότι θα παραταχθεί χωρίς τους Ναβάρο, Μαρκ Γκασόλ, Καλδερόν & Αμπρίνες, ωστόσο ο "Chacho" παραμένει αισιόδοξος!

"Είμαστε στην καλύτερη φάση της καριέρας μας. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα!" εξήγησε στην XL Semanal ο γκαρντ από τις Κανάριες Νήσους, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού, μαζί με τον Σέρχιο Γιούλ.

Οι συμπατριώτες τους... αποθέωσαν τα "θρυλικά" μούσια της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, κυκλοφορώντας με τον εξής τίτλο: "Η ώρα της γενιάς των χίπστερ! Ο Σέρχιο Γιουλ και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ηγούνται της εθνικής Ισπανίας στο Eurobasket".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ