EUROBASKET

Η τρομερή εμφάνιση του Ντόντσιτς στον ημιτελικό (VIDEO)

Η τρομερή εμφάνιση του Ντόντσιτς στον ημιτελικό (VIDEO)

Ο Λούκα Ντόντσιτς άγγιξε το τριπλ-νταμπλ (11π, 12ρ, 8ασ) και οδήγησε την Σλοβενία στον πρώτο τελικό της ιστορίας στα 18 του χρόνια. Δείτε σε VIDEO την καταπληκτική του εμφάνιση.

Η Σλοβενία βιώνει ιστορικές στιγμές, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Eurobasket, νικώντας στον ημιτελικό την Ισπανία με επιβλητικό τρόπο (92-72) και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Και το εντυπωσιακό είναι πως το κατάφερε έχοντας για μπροστάρη έναν παίκτη ο οποίος είναι μόλις 18 ετών. Ο λόγος για το "παιδί-θαύμα" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ (!) καθώς μέτρησε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ (και κανένα λάθος) σε μία γεμάτη εμφάνιση, συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς.

Είναι τρομερό πως έδειξε τέτοια ωριμότητα και συγκέντρωση, σε έναν ημιτελικό Eurobasket και μάλιστα απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, με τον Λούκα Ντόντσιτς να οδηγεί την χώρα του στον μεγάλο τελικό σε αυτή την νεαρή ηλικία.

Σε VIDEO η εμφάνιση του Λούκα Ντόνσιτς:

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ