EUROBASKET

Η πρώτη συγκέντρωση των "πλάβι"

Η πρώτη συγκέντρωση των "πλάβι"

Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ αρχίζει να κινείται η Σερβία, καθώς σήμερα (15/7) ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε την πρώτη συγκέντρωση με τους παίκτες του

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βελιγραδίου δόθηκε το πρώτο ραντεβού του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τους Σέρβους διεθνείς που θα αναλάβουν να εκπληρώσουν τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν οι συμπατριώτες τους.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση το παρών έδωσαν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Στέφαν Γιόβιτς (Ερ. Αστέρας), Στέφαν Μάρκοβιτς (Ουνικάχα), Νεμάνια Νέντοβιτς (Βαλένθια), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Κάλινιτς (Ερ. Αστέρας), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ορτέζ), Μάρκο Κέσελ (Μέγκα Βιζούρα), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Λούκα Μίτροβιτς (Ερ. Αστέρας), Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατάσαραϊ), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Σπερς), Ογκνιέν Κούζμιτς (Γουόριορς), Βλάντιμιρ Στίματς (Μπάγερν), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Παρτιζάν).

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση δεν βρέθηκαν οι Νεμάνια Μπιέλιτσα και Μάρκο Κέσελι, Όγκνιεν Κούζμιτς, καθώς έχουν υποχρεώσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο πρώτος για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Τίμπεργουλβς κι οι άλλοι δύο γιατί αγωνίζονται στο Σάμερ Λιγκ.

Η πρώτη συγκέντρωση των "πλάβι"

"Να πάμε στο Ρίο"

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Σερβίας και του Παναθηναϊκού τόνισε: " Ξέρετε τη στάση μου, τη φιλοδοξία μου και την πίστη μου σε αυτά τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής μας στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Μόνο δύο ομάδες παίρνουν την απ’ ευθείας πρόκριση. Οι φιναλίστ. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι από τα πιο απαιτητικά. Μόνο στον όμιλό μας υπάρχουν… πέντε φαβορί. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την πορεία τους με τις ομάδες τους"

Срећно, орлови! #eurobasket2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blicsport (@blicsport) στις

Орлови се окупили! #eurobasket2015 #srbija

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blicsport (@blicsport) στις

Okupljanje kosarska pred pocetak priprema #srbija #orlovi #eurobasket2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blicsport (@blicsport) στις

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ