EUROBASKET

Η προεπιλογή του Ιβάνοβιτς

Η προεπιλογή του Ιβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κάλεσε 25 παίκτες, στην εκκίνηση της προετοιμασίας που θα κάνει η Βοσνία, εν όψει του προσεχούς Eurobasket. Στη λίστα οι Πάσαλιτς και Μιλόσεβιτς.

Ο Μϊρζα Τελέτοβιτς και ο Γιουσούφ Νούρκιτς είναι τα πιο γνωστά ονόματα στη λίστα των 25 παικτών που κάλεσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, να εκπροσωπήσουν τη Βοσνία στο προσεχές Eurobasket.

Να θυμίσουμε πως ο Νούρκιτς είχε τσακωθεί (άγρια) πέρυσι με την ομοσπονδία της χώρας του . Πέραν των δυο NBAers, πρόσκληση πήραν και οι δυο νατουραλιζέ (Άλεξ Ρένφρο και Ζακ Ράιτ), εκ των οποίων φυσικά, μόνο ο ένας θα κερδίσει θέση, ενώ προσκάλεσε και τον Μουχαμάντ Πάσαλιτς, του Άρη. Οι υπόλοιποι είναι οι Νεμάνια Γκόρντζιτς (Τσεντεβίτα), Ντράσκο Κνέζεβιτς (Ιγκοκέα), Ντζέναν Μούσα (Τσεντεβίτα), Νιχάντ Τζέντοβιτς (Μπάγερν Μ.), Μίνια Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ), Μάρκο Γιόσιλο (Μέταλατς), Ντάλιμπορ Πέρσιτς (Τιμισοάρα), Άντιν Βράμπατς (Τρίερ), Νεντίμ Μπούζα (Σπαρς), Έντιν Άτιτς (Σπαρς), Αλμίρ Χάσαντιτς (Σλόμποντα), Μίροσλαβ Τόντιτς (Τόφας), Μιράλεμ Χαλίλοβιτς (Κρκα), Κέναν Καράχοντζιτς (Μάλαγα), Στέφαν Γκόγκοβατς (Σπαρς), Έλμεντιν Κικάνοβιτς (Ενισέι), Αντρίγια Στιπάνοβιτς (Τραμπζνοσπόρ), Ντράσκο Αλμπίγιασιτς (Κοζούβ), Νερμίν Χουντούροβιτς (Μάρσο).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ