EUROBASKET

"Η μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών!"

"Η μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών!"

Οι Φινλανδοί αντιμετωπίζουν το Eurobasket 2017, σαν ένα πάρτι. Άλλωστε με το που φτάνεις στο γήπεδο γίνεται αντιληπτό πως έχουν δώσει μεγάλο βάρος στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το καλύτερο δώρο όμως τους το έκαναν οι διεθνείς της εθνικής τους ομάδας. Νίκη στην πρεμιέρα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Γαλλία! Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς λίγοι περισσότεροι από δώδεκα χιλιάδες Φινλανδοί έδωσαν το παρών στη «Χάρτβαλ Αρίνα» και έδωσαν το δικό τους παλμό στην «αγέλη» (σ.σ. το παρατσούκλι της εθνικής Φινλανδίας).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν συνέχεια σε αυτή τη μεγάλη νίκη, όπως την χαρακτήρισε και στοSport24.gr, ο Πέτερι Κόπονεν. Το… ποδαρικό με το δεξί που έκανε η ομάδα του Χένρικ Ντέτμαν, ήταν πρώτο θέμα στις εφημερίδες.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «IltaSanomat» είχε «χτύπημα» στην πρώτη της σελίδα τη νίκη της Φινλανδίας, ενώ στο ένθετο της για τα αθλητικά θέματα αφιέρωσε δύο σελίδες, στον αγώνα, στο σχολιασμό του, αλλά και στην ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Χαρακτηριστικό όμως είναι το γεγονός πως τα άλλα δύο παιχνίδια του πρώτου ομίλου, όπως η επικράτηση της Ελλάδας επί της Ισλανδίας ή η νίκη της Σλοβενία στην αναμέτρηση με την Πολωνία δεν υπήρχαν πουθενά!

" Η μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών", ήταν ο τίτλος της εφημερίδας «IltaSanomat», στην κάλυψη του αγώνα, ενώ το δισέλιδο «έπαιζε» με φωτογραφίες έχοντας ως βασική φωτογραφία ένα κάρφωμα του αρχηγού της εθνικής Φινλανδίας, Σον Χαφ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ