EUROBASKET

Η Κοσμά και τα "θέλω" της Εθνικής γυναικών

Η Κοσμά και τα "θέλω" της Εθνικής γυναικών
INTIME SPORTS

Η Εθνική γυναικών θα εκπροσωπήσει φέτος το έθνος στο Eurobasket (11-28/6, Ρουμανία-Ουγγαρία) και η Αφροδίτη Κοσμά μιλά για όσα πρόκειται να δούμε.

Σε συνέντευξη της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για τη συμμετοχή της Εθνικής γυναικών στο προσεχές Eurobasket (11-28 Ιουνίου Ρουμανία, Ουγγαρία).

Πρώτα απ' όλα, διευκρίνισε ότι " την ομάδα μας χαρακτηρίζει το πάθος και η δυναμικότητα. Να μην αφήσουμε τίποτα χαμένο, καμιά φάση και να προσπαθήσουμε να τρέξουμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές γρήγορες παίκτριες. Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτήν την περίοδο προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Οι περισσότερες γνωριζόμαστε μεταξύ μας και είμαστε πολλά χρόνια συμπαίκτριες. Υπάρχει ο βασικός κορμός της εθνικής και δουλεύουμε σκληρά για το Πανευρωπαϊκό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε για ένα δέκατο του δευτερολέπτου".

Η φόργουορντ του Ελληνικού επισήμανε και ότι " τίποτα δεν είναι εύκολο ειδικά για εμάς που είμαστε μια ομάδα χωρίς μεγάλα ύψη. Όμως θα προσπαθήσουμε να κρύψουμε αυτό το μειονέκτημα και να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολες. Σε κάθε αγώνα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δυστυχώς την πρώτη μέρα έχουμε ρεπό και μετά τέσσερα συνεχόμενα ματς. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα σε όλα τα παιχνίδια, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Θα δουλέψουμε πολύ. Πάμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν θα μείνουμε μόνο στη συμμετοχή. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Νομίζω ότι είναι και η τελευταία ευκαιρία για κάποιες παίκτριες. Αυτή η ομάδα είναι από το 2006 μαζί. Όπως και το 2009 που πήραμε την πέμπτη θέση έτσι και τώρα θέλουμε κάτι καλό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ