EUROBASKET

Η Γεωργία θέλει να "δέσει" τον Ζούρο

Η Γεωργία θέλει να "δέσει" τον Ζούρο

Η Γεωργία μπορεί να αποκλείστηκε νωρίς από το Eurobasket, αλλά η ομοσπονδία της χώρας εκτίμησε το έργο του Ηλία Ζούρου, προσφέροντάς του νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η Γεωργία έκανε τη νίκη της α' φάσης, απέναντι στη Λιθουανία στην πρεμιέρα του Eurobasket, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης. Η ήττα -με κάτω τα χέρια- του Ισραήλ από την Ουκρανία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης την ομάδα του Ηλία Ζούρου, η οποία αποχαιρέτησε γρήγορα, παρά το γεγονός ότι είχε εξαιρετική εικόνα.

Παρόλ' αυτά, η ομοσπονδία της χώρας εκτίμησε δεόντως το έργο και την προσφορά του έμπειρου τεχνικού, προσφέροντας νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ήδη από το βράδυ που προέκυψε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Eurobasket! Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ηλίας Ζούρος στο "Eurobasket Show" της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης (12/9), εξηγώντας παράλληλα πως δεν έχει πάρει ακόμη αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο 51χρονος τεχνικός εξήγησε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της γεωργιανής ομοσπονδίας για να συζητήσει αυτή την πρόταση, τονίζοντας πως θα πρέπει να τεθεί επί τάπητος το κομμάτι των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θυμίζουμε πως ήδη εκτός της Γεωργίας για τις επόμενες διοργανώσεις είναι ο Ζάζα Πατσούλια, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ