EUROBASKET

Η ΕΚΟ σού δίνει τους πόντους της Εθνικής σε χρήματα

Η ΕΚΟ σού δίνει τους πόντους της Εθνικής σε χρήματα

Θέλεις να κερδίσεις τα χρήματα για τις μετακινήσεις σου; Η ΕΚΟ και το Sport24.gr σου δίνουν την ευκαιρία να στηρίξεις την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2017 και να είσαι εσύ ο τυχερός.

Με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2017. Η ΕΚΟ, υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ, βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της "επίσημης αγαπημένης", στο πλευρό των διεθνών που έχουν έναν στόχο: Να επιστρέψουν για τρίτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, να ανεβάσουν τη γαλανόλευκη ψηλά στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης και να ακούσουν τον ελληνικό εθνικό ύμνο ως Πρωταθλητές.

Εθνική Ελλάδας, ΕΚΟ και Sport24.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους και θα σου προσφέρουν σε όλη τη διάρκεια του Eurobasket την ευκαιρία να κερδίσεις με τον πιο απλό τρόπο τους πόντους της Εθνικής σε χρήματα για να τα εξαργυρώσεις σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Πώς; Πριν από κάθε αγώνα της "επίσημης αγαπημένης", θα βρίσκεις στο προφίλ του Sport24.gr στο Instagram μια φωτογραφία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να πατήσεις το κουμπί του "like", ώστε από τα "likes" που θα συγκεντρωθούν να προκύψει ο νικητής που θα εξαργυρώσει τους πόντους της Εθνικής σε ευρώ! Την επομένη του κάθε αγώνα, θα γίνεται μία κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πατήσει like. Tα post κάθε αγώνα όπως και οι νικητές, θα δημοσιεύονται στο τέλος αυτού του κειμένου.

Η ΕΚΟ σού δίνει τους πόντους της Εθνικής σε χρήματα

Για παράδειγμα, αν η Ελλάδα επικρατήσει μίας άλλης ομάδας με σκορ 86-74 και είσαι εσύ ο τυχερός, θα πάρεις 86 ευρώ σε μία δωροκάρτα που θα μπορείς να εξαργυρώσεις σε οποιοδήποτε πρατήριο ΕΚΟ. Μείνε συντονισμένος στο Sport24.gr και στο προφίλ του Sport24.gr στο Instagram στη διάρκεια του Eurobasket 2017, μείνε "ενεργός" στις φωτογραφίες που θα δημοσιεύονται πριν από κάθε αγώνα της Εθνικής και διεκδίκησε το δώρο της ΕΚΟ, του υποστηρικτή των εθνικών ομάδων μπάσκετ.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 7/9.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 6/9.

Νικητής του δεύτερου post και της δωροκάρτας των 72 ευρώ είναι ο χρήστης του account @diamanthsgiwrgos. Έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

Νικητής του δεύτερου post και της δωροκάρτας των 87 ευρώ είναι ο χρήστης του account @konstantakos_christos. Έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

Νικητής του πρώτου post και της δωροκάρτας των 90 ευρώ είναι ο χρήστης του account @georgeikaria. Έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ