EUROBASKET

Η δωδεκάδα της Λιθουανίας για το Eurobasket 2017

Toronto Raptors center Jonas Valanciunas shoots a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Wednesday, April 5, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP

Με τον Λούκας Λεκαβίτσιους του Παναθηναϊκού, αλλά και δυο NBAers θα παραταχθεί η Λιθουανία στον Β' Ομιλο του Eurobasket 2017. Δείτε το ρόστερ που επέλεξε ο Νταΐνιους Αντομάιτις.

Πανέτοιμοι για το Eurobasket 2017 είναι η Λιθουανία, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής Νταΐνιους Αντομάιτις ανακοίνωσε τους 12 που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην επερχόμενη διοργάνωση. Στο ρόστερ βρίσκονται τόσο ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού, Λούκας Λεκαβίτσιους, όσο και οι NBAers Κουζμίνσκας - Βαλαντσιούνας, αλλά και οι πολύπειροι Γκετσεβίτσιους, Μιλάκνις, Ματσιούλις, Μοτιεγιούνας. Ο τελευταίος πάντως θα λείψει για μερικές μέρες, καθώς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του.

Περιφερειακοί: Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Αρτούρας Μιλάκνις, Εντγκάρας Ουλανόβας.

Ψηλοί: Γιόνας Ματσιούλις, Αρτούρας Γκουντάιτις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

* Η Λιθουανία θα συμμετάσχει στον Β' Όμιλο που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει τις Ουκρανία, Ισραήλ, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ