EUROBASKET

Η Δανία κατάφερε να πάρει νίκη ύστερα από τρία χρόνια

Η Δανία κατάφερε να πάρει νίκη ύστερα από τρία χρόνια

Η Δανία σημείωσε ιστορική επικράτηση κόντρα στην Γερμανία ύστερα από τρεις παρατάσεις, καθώς κατάφερε να νικήσει ύστερα από τρία χρόνια, στα οποία μετρούσε μόνο ήττες.

Για τα προκριματικά του Eurobasket του 2017, η ομάδα μπάσκετ της Δανίας, σημείωσε μία ιστορική επικράτηση, καθώς κατάφερε να πάρει νίκη ύστερα από τρία χρόνια, στα οποία μετρούσε μόνο ήττες. Συγκεκριμένα, ύστερα από τρεις παρατάσεις, σε ένα ματς που είχε εξέλιξη... θρίλερ, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 106-102.

Η προηγούμενη τελευταία νίκη της Δανίας ήταν στις 16 Αυγούστου του 2013 για τα προκριματικά του Eurobasket του 2015, όταν και είχαν κερδίσει το Λουξεμβούργο με σκορ 87-58. Από τότε μετρούσε μόνο ήττες. Πρώτος σκόρερ των "ερυθρόλευκων" ήταν ο 30χρονος σούτινγκ-γκαρντ, Άλαν Βοσκούιλ, ο οποίος αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Ρόμα, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 22 πόντους.

Μάλιστα, ο Άλαν Βοσκούιλ, είχε γενέθλια την ημέρα που η Δανία νίκησε την Γερμανία, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης, όντας πανευτυχής, δήλωσε τα εξής: "Το είχα πει στα παιδιά όταν φτάσαμε στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα πάρουμε την νίκη γιατί είναι τα γενέθλια μου και τελικά καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Είναι το καλύτερο δώρο για μένα. Αυτή η νίκη δείχνει πόσο παλεύουμε σαν ομάδα αλλά και πως έχουμε καρδιά. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την προσπάθεια, πιστεύουμε στην ομάδα μας".

Related content

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ