EUROBASKET

Η απόβαση των Ισλανδών στη Φινλανδία

Η απόβαση των Ισλανδών στη Φινλανδία

Πολλή φασαρία θα έχει η "Helsinki Arena" το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς οι Ισλανδοί ετοιμάζουν απόβαση στη Φινλανδία για να συνδυάσουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Αν πιστεύετε πως η πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2017 θα είναι εύκολη, καλό θα είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους. Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε και απ' ότι φαίνεται αυτή η αρχή θα είναι ακόμη δυσκολότερη καθώς τον ενθουσιασμό και την ενέργεια της Εθνικής Ισλανδίας θα τονώσουν ακόμη περισσότερο οι οπαδοί της που ταξιδεύουν με προορισμό το Ελσίνκι ώστε να υποστηρίξουν μαζικά τις εθνικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Στο αυριανό παιχνίδι με την Ελλάδα, λέγεται πως θα βρεθούν τουλάχιστον 1000 Ισλανδοί που είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα με τις φωνές και τα τραγούδια τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο αριθμός θα ανέβει στις 2000, ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου, στο ποδοσφαιρικό ματς με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 μπορεί να φτάσει και τις 3000.

Γενικά, οι Ισλανδοί είναι λαός περήφανος για τις εθνικές του ομάδες και το έχουν αποδείξει με τον πιο έντονο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα κάνουν και τώρα. Κι αν γίνει ένα μικρό μπασκετικό θαύμα και τερματίσουν στην τετράδα, τότε θα συνεχίσουν τα ταξίδια τους στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ