EUROBASKET

Γρίφος η δωδεκάδα της Σερβίας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ICON

Πέντε μέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket, κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς καλείται να πάρει αποφάσεις για τη δωδεκάδα που θα παραταχθεί στη διοργάνωση. Ο Νέμανια Νέντοβιτς και η ισορροπία του ρόστερ.

Η Σερβία ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με νίκη επί της Ελλάδας ( 69-67 ), αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάθε άλλο παρά χαμογελούσε το βράδυ της Παρασκευής (25/8) στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί η ομάδα του "πέταξε στα σκουπίδια" το +14 του 37ου λεπτού, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Κώστα Μίσσα να διεκδικήσει τη νίκη στο φινάλε, έχοντας μάλιστα τρεις ευκαιρίες είτε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, είτε να κερδίσει.

" Τα τρία παιχνίδια στην Αθήνα ήταν ιδανικά, δεδομένου του αριθμού των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας. Φυσικά, καλό θα ήταν να είχαμε τελειώσει διαφορετικά το τελευταίο μας φιλικό. Θα έπρεπε να κάνουμε λιγότερες ντρίμπλες, να είμαστε πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια στο σουτ. Το συζητήσαμε με τους παίκτες και συμφωνήσαμε πως αυτό δεν γίνεται να επαναληφθεί", σχολίασε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ελλάδα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Πέντε μέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket, κι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τη δωδεκάδα που θα παρατάξει στην Κωνσταντινούπολη. Στην παρούσα φάση στη διάθεσή του βρίσκονται δεκατέσσερις (14) παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως δύο εξ αυτών θα πουν "αντίο" στο όνειρο της συμμετοχής στη διοργάνωση.

Ο ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο Νέμανια Νέντοβιτς, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό (σ.σ.: ταξίδεψε στην Αθήνα για το "Ακρόπολις", αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε). Κάτι για το οποίο πάντως απέφυγε να μιλήσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Όσο για τον δεύτερο που θα "κοπεί", τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Θυμίζουμε πως αυτή την στιγμή, στο ρόστερ της Σερβίας βρίσκονται οι: Μίλαν Μάτσβαν, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Στέφαν Μπίρσεβιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Νέμανια Νέντοβιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Στέφαν Γιόβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Βλάντιμιρ Λούσιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ