EUROBASKET

Γκορτάτ: "Με την Ισπανία; Σκ...ά!"

Γκορτάτ: "Με την Ισπανία; Σκ...ά!"

Ο Ντένις Σρέντερ αστόχησε σε μία ελεύθερη βολή στα 3.8'' για το τέλος του αγώνα με την Ισπανία κι... έστειλε τους Ίβηρες στους "16" του Eurobasket, κόντρα στην Πολωνία. Δείτε πως αντέδρασε ο Μάρτσιν Γκορτάτ (PHOTOS).

Η Ισπανία επιβίωσε στην do-or-die αναμέτρηση με τη Γερμανία, άφησε εκτός συνέχειας τους συνδιοργανωτές του 39ου Eurobasket και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά, έστω κι αν χρειάστηκε μια άστοχη βολή του Ντένις Σρέντερ προκειμένου να αποφευχθούν τα... χειρότερα για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση.

Ο γκαρντ των Hawks πήγε στη γραμμή μετά το φάουλ του Πάου Ρίμπας αλλά είχε 2/3 βολές στο φινάλε της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η "νασιοναλμανσάφτ" να ηττηθεί με 76-77 και να αποχαιρετήσει πρόωρα του τουρνουά ενώ οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην κατάμεστη Mercedes Benz Arena αποθέωσαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι .

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν... άρεσε ιδιαίτερα στον Μάρτσιν Γκόρτατ. Ο Πολωνός σέντερ των Wizards παρακολουθούσε με ιδιαίτερη ένταση την εξέλιξη του αγώνα της Ισπανίας με τη Γερμανία. Από τις αντιδράσεις του στο Twitter, γίνεται σαφές ποιον αντίπαλο ήθελε στους "16".

"Ντένις!!!! Γιατί; Γαμ...ο! Βάλε μια βολή! Σκ...ά"

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ