EUROBASKET

Γκασόλ: "Να αποδεχτούμε την ήττα και να πάμε για το χάλκινο"

Γκασόλ: "Να αποδεχτούμε την ήττα και να πάμε για το χάλκινο"

Ο Πάου Γκασόλ τόνισε πως η Ισπανία θα πρέπει να αποδεχτεί την ήττα και να στρέψει την προσοχή της για το χάλκινο μετάλλιο. Σκαριόλο: "Έκαναν την διαφορά τα τρίποντα των Σλοβένων".

Οι Πάου Γκασόλ και Σέρτζιο Σκαριόλο, μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα για τον αποκλεισμό της Ισπανίας από την συνέχεια της διοργάνωσης. Ο σέντερ των Σπερς έστρεψε την προσοχή του στο μετάλλιο και ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην εντυπωσιακή ευστοχία των Σλοβένων στην αναμέτρηση.

Ο Πάου Γκασόλ συγκεκριμένα σχολίασε: "Πρόκειται για μία σκληρή ήττα, μας έχει στεναχωρέσει, αλλά θα πρέπει να την αποδεχτούμε γρήγορα και να προετοιμαστούμε σωστά για τον μικρό τελικό. Έχουμε χάσει στο παρελθόν σε ημιτελικό, αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά για να πάρουμε το χάλκινο μετάλλιο. Αυτός είναι πλέον ο στόχος μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Σλοβενία για την νίκη της".

Από την πλευρά του Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως: "Η Σλοβενία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από την αρχή του τουρνουά. Είναι σπουδαία ομάδα. Της δίνω συγχαρητήρια. Πιστεύω πως η εντυπωσιακή τους ευστοχία στα τρίποντα έκανε την διαφορά στο παιχνίδι. Είχαμε την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση, δεχόμασταν περίπου 60 πόντους σε κάθε ματς, αλλά στον ημιτελικό δεχτήκαμε 92. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και κάναμε λάθη αρκετά. Πρέπει να κοιτάξουμε τον μικρό τελικό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ