EUROBASKET

Γκασόλ: "Με τον Kobe στην Μπαρτσελόνα"

Γκασόλ: "Με τον Kobe στην Μπαρτσελόνα"

Ο Πάου Γκασόλ εξήγησε ότι το προσεχές Eurobasket 2015 δεν θα είναι το τελευταίο του με τη "φούρια ρόχα" ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά με συμπαίκτη τον Kobe Bryant!

Τη σεζόν 1998-'99 στον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθόταν ένα εξελίξιμο, πλην όμως ακατέργαστο κορμί. Όταν τον φώναζες Πάου, γύριζε και σε άκουγε.

Με το πέρασμα των χρόνων ο Πάου Γκασόλ Σάεθ όπως είναι το πλήρες όνομά του 35χρονου άσου των Chicago Bulls, έχει τελειοποιήσει το παιχνίδι του και, κυρίως, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους ψηλούς όλων των εποχών.

Το 2001 έγινε ο πρώτος Ισπανός μετά τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης , Φερνάντο Μαρτίν , που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, έχοντας μόλις μια γεμάτη σεζόν με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα!

Πλέον ετοιμάζεται να ενισχύσει την Ισπανία στο προσεχές Eurobasket, εκεί όπου οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν αρχικά τις Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία και Ισλανδία, με στόχο τη συμμετοχή στον τελικό και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στο μεσοδιάστημα, ο Γκασόλ ρωτήθηκε από τους Ισπανούς εκπροσώπους του Τύπου για το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Kobe Bryant! "Δεν ξέρω αν ο Kobe το εννοούσε (σ.σ. ότι δηλαδή, θέλει να παίξει στην Μπάρτσα) ή αν έκανε πλάκα! Διάβασα τις δηλώσεις του, δεν τις άκουσα. Η καριέρα του στο ΝΒΑ βρίσκεται προς το τέλος της και μετά θα δούμε όλοι τους σκοπούς του. Επαναλαμβάνω, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Βασικά, θα είχε πλάκα!".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη σχέση του με την εθνική ομάδα. "Στους παίκτες της γενιάς μου (σ.σ. Ναβάρο, Ρέγιες) κάνουν συχνά αυτές τις ερωτήσεις, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε όρεξη, φιλοδοξίες και διάθεση! Νομίζω ότι αυτό το Eurobasket δεν θα είναι το τελευταίο μου". Παράλληλα, έχρισε φαβορί τη Γαλλία. "Νομίζω ότι μπορεί να το ξανακάνει. Όπως συνέβη με εμάς, το 2009 και το 2011".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ