EUROBASKET

Γκασόλ: "Έχω συνηθίσει να παίζω τραυματίας"

Γκασόλ: "Έχω συνηθίσει να παίζω τραυματίας"

Ο Πάου Γκασόλ επιβεβαίωσε πως αγωνίστηκε τραυματίας απέναντι στην Πολωνία (80-66), με τον Σέρζιο Σκαριόλο να επισημαίνει πως "η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό μας". Τι σχολίασε ο Νίκολα Μίροτιτς για τον προημιτελικό της Τρίτης (15/9, 19:30).

Η νίκη επί της Πολωνίας (80-66) ήταν μία ακόμη απόδειξη του αγωνιστικού μεγαλείου του Πάου Γκασόλ. Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την Ισπανία, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Eurobasket, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα (15/9, 19:30).

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς αγωνίστηκε... τραυματίας το απόγευμα του Σαββάτου (12/9), αφού είχε έντονους πόνους στην κνήμη. Ε και; " Θα είμαι παρών", δήλωσε εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα, πριν προσθέσει πως " έχω συνηθίσει να παίζω τραυματίας".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολούθως, ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποκάλυψε λεπτομέρειες: " Ετοιμαζόμουν να ζωγραφίσω το πρώτο σύστημα, όταν είδα ότι ο Πάου είχε πάει στα αποδυτήρια. Ήρθε και μου είπε θέλω να παίξω! Τον ρώτησα "θες να ρισκάρεις την καριέρα σου"; Μπήκε μέσα και έβαλε 30 πόντους", για να επισημάνει πως " θέλαμε να παρασύρει τον Γκόρτατ, αλλά καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία".

Όσο για τον προημιτελικό; " Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό μας", τόνισε, με τον Νίκολα Μίροτιτς να προσθέτει πως η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη " έχει τρομερό βάθος. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα".

Θυμηθείτε πως ο Πάου Γκασόλ διέλυσε την άμυνα της Πολωνίας

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ