EUROBASKET

Γκαλινάρι: "Λυπάμαι για τους συμπαίκτες μου, δεν το άξιζαν αυτό"

Γκαλινάρι: "Λυπάμαι για τους συμπαίκτες μου, δεν το άξιζαν αυτό"

O Ντανίλο Γκαλινάρι ζήτησε για δεύτερη συγνώμη από τους συμπαίκτες του για τον τραυματισμό του στο χέρι που προήλθε από γροθιά που έριξε και θα του στοιχίσει την παρουσία στο Ευρωμπάσκετ, τονίζοντας ότι δεν τους άξιζε κάτι τέτοιο.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έκανε ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώσει. Και όχι μόνο αυτός. Ο Ιταλός διεθνής θα χάσει το προσεχές Ευρωμπάσκετ λόγω κατάγματος στο δεξί χέρι . Ένα κάταγμα που προήλθε έπειτα από γροθιά που έριξε σε αντίπαλό του στο τελευταίο φιλικό της Ιταλίας με αντίπαλο την Ολλανδία .

Ο σταρ των Κλίπερς ζήτησε άμεσα συγνώμη για το λάθος του μέσω της σελίδας του στο facebook , αλλά δεν έμεινε εκεί. Κι αυτό γιατί φρόντισε να ζητήσει εκ νέου συγνώμη από τους συμπάικτες του μέσω δηλώσεών του σε ιταλικό σάιτ.

" Ήταν ένα λάθος, στο οποίο δόθηκε μεγαλύτερη σημασία επειδή τραυματίστηκα" δήλωσε αρχικά ο Γκαλινάρι, για να συμπληρώσει: " Λυπάμει περισσότερο για τους συμπάικτες μου, στους οποίους και ζητάω συγνώμη. Επαναλαμβάνω ότι δεν άξιζαν κάτι τέτοιο. Τώρα πρέπει να έχω ακίνητο το χέρι μου για λίγο καιρό και να μείνω σπίτι. Όταν ολοκληρωθεί η αποθεραπεία μου θα επιστρέψω στο Λος Άντζελες".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ