EUROBASKET

Φριντζόν: "Οι παίκτες της Ελλάδας αποδίδουν καλά κάτω από πίεση"

Φριντζόν: "Οι παίκτες της Ελλάδας αποδίδουν καλά κάτω από πίεση"

Ο Βιτάλι Φριντζόν είχε να πει μερικά καλά λόγια για την Εθνική Ανδρών, τονίζοντας πάντως ότι η Ρωσία θα είναι διαβασμένη στον σημερινό (13/9) προημιτελικό (18:45). "Δεν υπάρχουν εκπλήξεις από την Ελλάδα" δήλωσε ο Αντόνοφ.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να γίνει το πρώτο τζάμπολ του προημιτελικού του Eurobasket ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία (18:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και, όπως φαίνεται, οι παίκτες της αντιπάλου της Εθνικής πιστεύουν ότι ξέρουν πολύ καλά την ομάδα του Κώστα Μίσσα.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν με δηλώσεις τους σε ρωσικά μέσα οι Σεμέν Αντόνοφ και Βιτάλι Φριντζόν, τονίζοντας ότι δεν περιμένουν εκπλήξεις σε επίπεδο τακτικής, αν και ο δεύτερος ήταν λίγο πιο... διαλλακτικός.

" Είχαμε χρόνο να μελετήσουμε την Ελλάδα και είναι μία δυνατή ομάδα, που έχει πολλούς καλούς παίκτες σε κάθε θέση" δήλωσε αρχικά ο Φριντζόν, για να προσθέσει: "Η Ελλάδα έχει μία δυνατή ομάδα, με τους παίκτες τους να αποδίδουν καλά κάτω από πίεση. Είχαν κάποιες διαφωνίες στην πρώτη φάση, αλλά από τότε που ξεκίνησε η φάση των νοκ-άουτ μπόρεσαν να δείξουν την ποιότητά τους. Εμείς πρέπει απλώς να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να παλέψουμε για κάθε μπάλα, προκειμένου να προχωρήσουμε στο τουρνουά".

Ο Αντόνοφ από την πλευρά του εμφανίστηκε λίγο πιο σίγουρος: " Έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας, αν και τους ξέρουμε καλά τους παίκτες της Ελλάδας, επειδή πολλοί παίζουν στην EuroLeague, οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις για εμάς" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στο τέλος: " Έχουν αδυναμίες, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Αλλά αν διαβάσουν αυτή την συνέντευξη στην Ελλάδα θα κάνουν προσαρμογές. Στόχος μας είναι να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για 40 λεπτά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ