EUROBASKET

Φουρνιέ: "Ό,τι καλύτερο έχουμε για την Κωνσταντινούπολη"

Φουρνιέ: "Ό,τι καλύτερο έχουμε για την Κωνσταντινούπολη"

Τομά Ερτέλ και Εβάν Φουρνιέ έστειλαν από κοινού το μήνυμα, ότι η Γαλλία θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια της διοργάνωσης και ειδικά, όσο πλησιάζουμε στη νοκ άουτ φάση και τη… μετακόμιση στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο άσσοι των «τρικολόρ» μίλησαν στο Sport24.gr αμέσως μετά την άνετη (σ.σ 115-79) επικράτηση της ομάδας τους επί της Ισλανδίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Τομά Ερτέλ και Εβλαν Φουρνιέ στάθηκαν στη νίκη της Γαλλίας επί της Ισλανδίας, αλλά όπως υποστήριξαν δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ωστόσο και οι δύο στάθηκαν στο γεγονός, πως όλοι οι παίκτες του Βενσάν Κολέ, βοήθησαν στο να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2013.

«Ήταν μία άνετη νίκη για εμάς. Όλοι στον αγώνα προσέφεραν, όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα και αυτό στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι ότι νικήσαμε. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο», υποστήριξε αρχικά ο Τομά Ερτέλ.

Όσον αφορά την αναμέτρηση κόντρα στην Πολωνία, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, συμπλήρωσε: «έχουμε μία ημέρα χωρίς αγώνα, θα πρέπει να ξεκουραστούμε, αλλά παράλληλα θα πρέπει και να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι, για το επόμενο παιχνίδι, που είναι απέναντι στην Πολωνία (05/09, 16:30)».

«Θα δούμε τι θα κάνουμε στην φάση των νοκ άουτ, αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε», τόνισε ο Τομά Ερτέλ, σε ερώτηση για το πώς βλέπει το μέλλον της Γαλλίας στη διοργάνωση, με δεδομένο ότι θα βρεθεί στη τελική φάση της Κωνσταντινούπολης.

Από την πλευρά του ο Εβάν Φουρνιέ, στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του, που έφερε και το τελικό αποτέλεσμα: «δεν ήταν τόσο εύκολη η νίκη μας επί της Ισλανδίας, ίσως εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι. Παίξαμε πολύ δυνατά και προσπαθήσαμε πάρα πολύ μέσα στον αγώνα, για να έρθει αυτή η νίκη»

Ο 24χρονος γκαρντ – φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, περιέγραψε στο Sport24.gr, τον τρόπο που η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη για τη τελική φάση της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στη Τουρκία.

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε όλο και καλύτερα, να τα δίνουμε όλα μέσα στο παρκέ. Μόνο έτσι θα μπορούμε να λέμε ότι είμαστε έτοιμοι, για τη τελική φάση στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Εβάν Φουρνιέ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ