EUROBASKET

Eurobasket 2017: Ο δρόμος προς την κορυφή

Eurobasket 2017: Ο δρόμος προς την κορυφή

Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα και της μένουν ακόμη τρία για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Δείτε το πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις μέχρι τον Τελικό του Eurobasket 2017.

Πέντε βήματα... Τόσα έπρεπε να κάνει η Εθνική Ελλάδας για την κορυφή της Ευρώπης. Το πρώτο έγινε, η νίκη επί της Πολωνίας που έδωσε την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Και το δεύτερο έγινε, η επικράτηση απέναντι στη Λιθουανία που έστειλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προημιτελική φάση, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Κροατία - Ρωσία. Κι επειδή όπως ξέρετε μας αρέσει να ονειρευόμαστε, κοιτάζουμε μέχρι το τέλος του δρόμου και ελπίζουμε πως το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου θα βγούμε όλοι στους δρόμους για να γιορτάσουμε το νέο μπασκετικό θαύμα της Ελλάδας, την τρίτη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ιστορία μας.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/9) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και του Ντάριο Σάριτς, είτε τη Ρωσία του Αλεξέι Σβεντ και του Τιμοφέι Μοζγκόφ. Αν παίζει όπως έπαιξε με τη Λιθουανία, δεν μπορεί να φοβηθεί καμία από τις δυο. Κι αν προκριθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει είτε τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία - Σερβία/Ουγγαρία. Κι αν το πηδήξει κι εκείνο το εμπόδιο, θα φτάσει στο μεγάλο ραντεβού της 17ης Σεπτεμβρίου για να ανέβει στη μεγάλη σκηνή και να διασταυρώσει τα ξίφη της με όποια από τις Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, Σλοβενία, Λετονία, Μαυροβούνιο έχει φτάσει μέχρι εκεί για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και το τρόπαιο.

Το bracket του Eurobasket 2017 αυτή τη στιγμή:

Eurobasket 2017: Ο δρόμος προς την κορυφή

Το αυριανό πρόγραμμα (Κυριακή 10/9)

12:30 Λετονία - Μαυροβούνιο

15:15 Σερβία - Ουγγαρία

18:45 Ισπανία - Τουρκία

21:30 Κροατία - Ρωσία

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

(1) Γερμανία με Ισπανία ή Τουρκία

(2) Σλοβενία με Λετονία ή Μαυροβούνιο

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

(3) Ιταλία με Σερβία ή Ουγγαρία

(4) Ελλάδα με Κροατία ή Ρωσία

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 4

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

21:30: Νικητής του 1 - Νικητής του 2

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

21:30 Νικητής του 3 - Νικητής του 4

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

17:00: Μικρός τελικός

21:00: Τελικός

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ